Andere angsten

Het is vaak iets waar mensen zich voor schamen en niet veel over vertellen, maar iedereen kent angsten. Een heel normaal iets, ook iets goeds, ons lichaam maakt zich klaar om actie te ondernemen op een mogelijk gevaar. Maar hoe anders is het wanneer je angst ervaart, wanneer dit niet nodig is of je zelfs dwars gaat zitten?

Trillende benen en zweethanden omdat je voor een groep moet spreken op je werk, niet op wintersport durven door je hoogtevrees of al dagen met buikpijn voor die ene toets door faalangst. Typische angsten die je dwars kunnen zitten, want je moet die presentatie geven, zou heel graag op wintersport willen en die toets zal je toch echt moeten maken om je diploma te behalen…

Gelukkig is er ook iets aan te doen en kan ik je leren te kijken naar je angst, te voelen wat er gebeurt in je lichaam en welke gedragingen je hierdoor hebt. Door hier samen in te duiken en te ontdekken waar de angst vandaan komt, kan jij stap voor stap, op jouw eigen tempo, gaan werken aan je einddoel. Ik moedig je aan bij elke sprong die je maakt en zal je een steuntje in de rug geven wanneer jij dat nodig hebt.

Benieuwd wat jij kan bereiken en welke sprongen jij kan maken? Neem contact op voor een gratis telefonische intake, waarin jij al je vragen kunt stellen en we kunnen bespreken of Spring Begeleiding de juiste keuze is voor jou.