Lotgenoten

Het praten met lotgenoten kan heel prettig zijn. Niet alleen delen zij een ervaring, maar er zal ook veel herkenning en vooral erkenning zijn bij en voor elkaar. 

Met enige regelmaat organiseer ik lotgenoten groepen, zowel een enkele bijeenkomst als meerdere bijeenkomsten met dezelfde groep. De lotgenoten groepen dragen een thema, zodat de ervaringen die uitgewisseld worden op elkaar aansluiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ongewenste kinderloosheid, verlies van ouders, scheiding etc. 

Tijdens de bijeenkomsten is er ruimte en aandacht voor jouw verhaal en dat van anderen. We gaan individueel en met elkaar aan de slag met opdrachten om inzicht te krijgen in jouw eigen proces en de plek die het verlies inneemt in jouw leven. 

De lotgenoten groepen worden bekend gemaakt via Facebook, Instagram en mijn website. De locaties verschillen, ik probeer altijd een passende plek te vinden om elkaar te ontmoeten. Wil je alvast meer informatie over toekomstige bijeenkomsten of ben je benieuwd of dit iets voor je is? Neem gerust contact op, ik vertel je er graag meer over.