Rouw in het groen

Al wandelend ruimte en aandacht geven aan het verlies, de herinneringen en de rouw. In de natuur, het groen. Ben je graag buiten en vind je het prettig om al wandelend begeleid te worden? Dan is Rouw in het groen perfect voor jou. 

De seizoenen zijn verweven in de natuur, in ons. Wanneer je verlies mee maakt zal dit een plek in jouw leven krijgen. Net als de seizoenen in de natuur. 

Wanneer je in beweging bent zal je merken dat je meer uit je hoofd en in je lichaam gaat. Verlies en rouw die je met je hoofd en je lijf, alles doet mee. Wanneer je deze connectie maakt zal het praten makkelijker gaan en kan je bewust voelen en ruimte geven aan dat wat er is. Zonder oordeel. 

De wandelingen kunnen overal plaatsvinden of misschien vind je het juist prettig om ergens op een mooie plek in de natuur stil te staan of te zitten. Tijdens de wandelingen kunnen we praten, is er de mogelijkheid voor opdrachten en is er ruimte voor stilte. De wandelingen kunnen zowel individueel of als lotgenoten wandeling.