Marit van der Wulp

Ik ben Marit van der Wulp en ben in 2019 gestart met Spring Begeleiding voor het coachen en begeleiden bij angst en rouw.

Ik sta positief in het leven, ben dol op honden (en andere beestjes), kan niet zonder natuur en buiten zijn en sta altijd open om nieuwe dingen te leren. Verder ben ik gek op muziek, vooral concerten en festivals, heb ik graag vrienden en familie om me heen, geniet ik van schone was wat buiten hangt te drogen, sta ik vaak tussen de bloemen en planten in de tuin, word ik enthousiast van vieze handen krijgen en is de oven mijn grootste vriend voor het bakken van taarten en ander lekkers. 

De keuze om mij te gaan specialiseren in coaching bij angst en verlies is gekomen vanuit een behoefte om anderen rust te kunnen geven en ontspannen te kunnen genieten van het leven. Het overzichtelijk en controleerbaar maken van de angst of het verdriet kan ervoor zorgen dat iemand weer vooruit kan kijken en niet blijft dwalen in emoties. De regie weer terugnemen over het eigen leven, dat is waar ik in kan helpen.

Het zijn belangrijke emoties in het leven, die iedereen tegen zal komen, en het is essentieel om hier ruimte aan te kunnen en durven geven. Deze ruimte wil ik graag in een veilige en vertrouwde setting bieden. Stilzitten is aan mij slecht besteed en ik werk dan ook graag op een creatieve manier, waarbij niet alleen mentaal, maar ook fysiek kan worden uitgedaagd. Denk bijvoorbeeld aan wandelingen in de natuur, houthakken, taarten bakken of met de handen in de grond met bloemen en planten creaties maken.

Ik werk vanuit onze oude keuterboerderij in Geeuwenbrug, het buitengebied van Dwingeloo, waar wij in augustus 2018 zijn gaan wonen. Zowel op eigen erf als eromheen is veel ruimte en groen, wat veel mogelijkheden biedt om mijn begeleiding aan te passen aan jouw wensen. Maar ook het werken vanuit jouw leefomgeving is mogelijk.